Nože s japonskou ocelí
Značky
Okrajovací nůž Malý, lehký nůž s úzkou čepelí. Tento nůž se používá hlavně k loupání ovoce a zeleniny, a pro menší a praktické krájení.
Malý, lehký nůž s úzkou čepelí. Tento nůž se používá hlavně k loupání ovoce a zeleniny, a pro menší a praktické krájení.
Univerzální nůž Menší verze kuchařského nože. Ideální pro krájení zeleniny nebo menších kousků masa. Díky úzké čepeli dokáže řezat velmi přesně.
Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno....
Porcovací nůž Porcovací nůž má dlouhou úzkou čepel, která snižuje odpor a přilnavost při krájení masa nebo ryb. Ideální pro porcování pod úhlem.
Vykosťovací nůž Tento nůž je speciálně navržen pro vykosťování masa a drůbeže. Vykosťovací nůž má dlouhou, štíhlou čepel, díky které lze snadno řezat podél kosti.
FORGED Olive – Porcovací nůž 20,5 cm je ručně kovaný luxusní nůž z exkluzivní řady Olive. S čepelí z kvalitní oceli a rukojetí z olivového dřeva je ideální pro přesné...
Ručně kovaná vidlice na maso z exkluzivní řady FORGED Olive. Elegantní design s rukojetí z olivového dřeva, ideální pro manipulaci s masem při grilování i servírování....
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno....
Nůž na zeleninu Také známý jako Nakiri nebo japonský nůž na zeleninu. Tento nůž je nepostradatelný pro krájení zeleniny na tenké plátky. Vhodný je též pro krájení a nasekání...
FORGED Brute – Kuchařský nůž 20,5 cm je mistrovským dílem tradiční kovářské práce. Ručně kovaná čepel z kvalitní oceli a robustní design dělají z tohoto nože ideální...