Nože Forged VG10 / Katai
Značky
Výpis produktů

Univerzální nůž Menší verze kuchařského nože. Ideální pro krájení zeleniny nebo menších kousků masa. Díky úzké čepeli dokáže řezat velmi přesně.

S ocílkou z kolekce VG10 snadno udržíte vaše ručně kované nože FORGED vždy připravené k akci. Stejně jako celá kolekce VG10 má ocílka elegantní rukojeť z exotického kořenového...

Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.

Nůž na zeleninu Také známý jako Nakiri nebo japonský nůž na zeleninu je ručně kovaný nůž s ostřím z japonské oceli VG10 v 5ti vrstvách a s rukojetí z luxusního kořenového dřeva....

Kuchařský nůž řady VG10, která se díky japonské oceli VG10 řadí mezi světovou špičku mezi noži.

Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno....

Univerzální nůž Menší verze kuchařského nože. Ideální pro krájení zeleniny nebo menších kousků masa. Díky úzké čepeli dokáže řezat velmi přesně.

Kuchařský nůž nizozemské značky Forged z kolekce VG10 s koženým pouzdrem, v luxusním dárkovém balení, rukojeť z kořenového dřeva, čepel o déce 20,5 cm z kvalitní japonské oceli...

S ocílkou z kolekce Katai snadno udržíte vaše ručně kované nože FORGED vždy připravené k akci. Stejně jako celá kolekce Katai má ocílka ručně vyřezávanou a elegantní rukojeť z...

Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.

Nůž na chleba Dlouhá a zoubkovaná čepel je pro krájení chleba nebo koláče nepostradatelná. Ideální i pro krájení větší zeleniny nebo ovoce jako je například ananas.

Kuchařský nůž nejuniverzálnější nůž v kuchyni a nepostradatelný pro každého kuchaře. Určený a vhodný pro krájení masa, ryb nebo zeleniny, ale také ideální na jemné nasekání...