FORGED, Strana 5
Výpis produktů
Porcovací nůž má dlouhou úzkou čepel, která snižuje odpor a přilnavost při krájení masa nebo ryb. Ideální pro porcování pod úhlem.
Pokud patříte mezi milovníky masa, jistě se neobejdete bez praktického řeznického nože, pomocí kterého maso snadno zpracujete a naporcujete. Potrpíte si na zajímavý design? Pak...
Univerzální nůž Menší verze kuchařského nože. Ideální pro krájení zeleniny nebo menších kousků masa. Díky úzké čepeli dokáže řezat velmi přesně.
S ocílkou z kolekce VG10 snadno udržíte vaše ručně kované nože FORGED vždy připravené k akci. Stejně jako celá kolekce VG10 má ocílka elegantní rukojeť z exotického kořenového...
Sekáček Ke krájení a sekání hrubších kusů masa a zeleniny nebo pro snadné porcování drůbeže. Díky své hmotnosti a zaoblení čepele lze sekáček použít i pro nasekání bylinek či na...
Ke krájení a sekání hrubších kusů masa a zeleniny nebo pro snadné porcování drůbeže. Díky své hmotnosti a zaoblení čepele lze sekáček použít i pro nasekání bylinek či na tvrdší...
Nůž Santoku Nůž Santoku je japonská verze kuchařského nože. Slovo „santoku“ znamená „tři ctnosti“, odkazuje na tři použití nože: krájení, krájení na kostičky a krájení na jemno.
Nůž na zeleninu Také známý jako Nakiri nebo japonský nůž na zeleninu je ručně kovaný nůž s ostřím z japonské oceli VG10 v 5ti vrstvách a s rukojetí z luxusního kořenového dřeva....
Kuchařský nůž řady VG10, která se díky japonské oceli VG10 řadí mezi světovou špičku mezi noži.
